Ő az igazi felhasználási feltételek!

Üdvözlünk a www.oazigazi.hu honlapon, mely egy, a Slap-up Trend Kft. tulajdonában lévő és általa üzemeltetett, online közösségi oldal.
A www.oazigazi.hu portálra való regisztrálással elfogadod az alábbi felhasználási feltételeket.

FELHASZNÁLÓ elfogadja, hogy az általa feltöltött adatok, képek publikusak.
FELHASZNÁLÓ tudomásul veszi, hogy az általa regisztrációkor Név mezőbe írt kifejezés fog megjelenni a rendszerben az őt azonosító név/becenév gyanánt.

A FELHASZNÁLÓ által feltöltött adatok, leírások, képek, üzenetek NEM tartalmazhatnak olyan elemeket, melyek:
  • jogosulatlan, vagy a tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény által tiltott módon megszerzett adatokat, üzleti titkokat, szerzői jogokat sértik,
  • megtévesztő jellegű adatok, hamis tények, illetve valós tényeket hamis színben tüntetik fel,
  • mások személyiséghez fűződő jogait sérthetik,
  • melyek alkalmasak kiskorúak szellemi, testi vagy erkölcsi fejlődésének hátrányos befolyásolására,
  • súlyos vagy széleskörű ellenállást váltanak ki,
  • becsmérlők vagy megalázók, faji, nemzetiségi, vallási, nemi vagy politikai ellentéteket szítanak,
  • egészségre ártalmas anyagok használatára bátorítanak,
  • bűncselekményre bujtanak fel,
  • szexuális, erőszakos vagy trágár tartalmuk miatt megbotránkozás, vagy félelem keltésére alkalmasak,
  • a gazdasági reklámtevékenységről szóló törvény hatálya alá tartozó reklámok.

A Slap-up Trend Kft. ellenőrzi a FELHASZNÁLÓ által elhelyezett, megjelenített tartalmakat, de NEM felel ezekért a tartalmakért. A FELHASZNÁLÓ teljes mértékben felelős azért a tartalomért, amit az oazigazi.hu keretrendszerén belül elhelyez, vagy a felületén megjelenít, beleértve a fényképeket, személyes adatokat, beszélgetéseket, személyes üzeneteket, a közzétett tartalmakat és bármely tartalom következményeit is.

Nem megfelelő magatartás, trágár hozzászólás és bármiféle rosszindulatú tevékenység, spamelés esetén, Slap-up Trend Kft. bármikor törölheti a FELHASZNÁLÓ profilját (ezzel együtt automatikusan  törlődnek levelezései, hozzászólásai, képei).

A regisztráció megerősítését követően a FELHASZNÁLÓ adatlapja automatikusan kikerül az oazigazi.hu honlapra, de utólagos ellenőrzésen esik át. Amennyiben a fentieknek nem megfelelően kerül kitöltésre az adatlap, adminisztrátoraink törölhetik.

A FELHASZNÁLÓ képei KIZÁRÓLAG ellenőrzés, majd jóváhagyás után kerülnek elhelyezésre honlapunkon!

A Slap-up Trend Kft. munkatársai NEM tekintenek bele a FELHASZNÁLÓ leveleibe, személyes adataiba, ameddig törvény vagy jogszabály erre utasítást nem ad, illetve egy sértett felhasználó meg nem mutatja azt!

A Slap-up Trend Kft. a FELHASZNÁLÓ nem nyilvános adatait nagy körültekintéssel kezeli, harmadik félnek nem adja tovább, azonban, NEM vállal felelőséget azért,  ha rajta kívülálló okok miatt (például hacker tevékenység következtében) jut  jogosulatlanul harmadik félhez.

A FELHASZNÁLÓ tudomásul veszi, hogy Slap-up Trend Kft. részére leveleket küldhet egyéb szolgáltatásairól, illetve esetenként partnerei ajánlatairól.

Az oazigazi.hu használatából eredő közvetlen, vagy közvetett bárminemű kárért a Slap-up Trend Kft. NEM tehető felelőssé.

A FELHASZNÁLÓ elfogadja a fenti felhasználási feltételeket.