Dermovate oldat

DERMOVATE külsőleges oldat betegtájékoztató

Egyes gyógyszerek befolyásolhatják aDermovate oldat hatását, illetve fokozhatják a mellékhatások kialakulásánakkockázatát.

dermovate oldat

Az ilyen gyógyszerek közé tartozik pl. Terhesség és szoptatás Dermovate oldat Ön terhes vagy szoptat, illetve hafennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszeralkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

A készítményhatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre A készítmény alkalmazása várhatóan nincshatással a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre. Hogyankell alkalmazni a Dermovate oldatot?

A segédanyagok teljes listáját lásd a 6. A klobetazol-propionát a legerősebb hatású IV. Ha egy lokális kortikoszteroiddal történő kezelés klinikailag indokoltan 4 héten túl is tovább tart, mérlegelni kell egy kisebb hatáserősségű kortikoszteroid-készítmény alkalmazását.

A gyógyszert mindig a kezelőorvosa általelmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolástilletően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Mennyit kell alkalmazni aDermovate oldatból?

dermovate oldat

Naponta egy vagy két alkalommalhasználja a Dermovate oldatot. Az alkalmazások száma csökkenhet, amint bőreállapota javul, illetőleg kezelőorvosa a Dermovate oldat helyett egy gyengébbhatású szteroidot rendelhet. Kerülje a hőhatást a tüzet, nyílt lángot és nedohányozzon a Dermovate oldat alkalmazásának időtartama alatt és közvetlenül aztkövetően.

dermovate oldat

Ne szárítsa hajszárítóval a haját a Dermovate oldat alkalmazása után. Ne nyúljon a szeméhez, amíg alaposan megnem mosta a kezét!

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre A készítmény alkalmazása várhatóan nincs hatással a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre. Hogyan kell alkalmazni a Dermovate külsőleges oldatot? A Dermovateoldatot mindig a kezelőorvosa által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét Csak külsőleg alkalmazható! Mennyit kell alkalmazni a Dermovate oldatból?

Lásd még