Regisztráció

Ingyenes regisztráció

Örülünk, hogy megtiszteltél minket bizalmaddal és oldalunk mellett döntöttél!  A regisztrációt követően ingyenesen és korlátlanul használhatod oldalunk minden szolgáltatását!

Néhány tipp a regisztrációs lap kitöltéséhez és a további sikeres ismerkedéshez:

- A Rád jellemző külső és belső jegyek kitöltésekor a valóságnak megfelelő válaszokat adj meg!

- Ha képet töltesz fel, kérjük Te legyél rajta!  Figyelem: az oldalt 18 év alattiak is látogatják, kérjük légy rájuk tekintettel és korhatáros képet (nemi szerveket ábrázoló,  Hölgyek esetén félmeztelen fotókat) ne tölts fel! Az adatlapokat ellenőrizzük és figyelmeztetésként az efféle képeket töröljük, újra feltöltés esetén az adatlap figyelmeztetés nélkül törlésre kerül!

- A "Magamról" és az "Ideális partnerem" mezőbe célszerű minél több információt megadni magadról és a keresett kapcsolatról!

- Mivel rendszerünk megyéink és azok nagyobb városaik szerint csoportosítja a felhasználókat,  lakhelyednél beírhatsz megjegyzést (ha például kozármislenyi lakos vagy, javasolt a következőképp kitölteni: Megye: Baranya, Város: Pécs, Megjegyzés a címhez: Kozármisleny) így pontos lakhelyedet is megtudhatják a többiek!

Az uszító, trágár és obszcén megjegyzéseket, valamint a hirdetéseket tartalmazó adatlapokat ellenőrzéskor azonnal töröljük!  Megértésedet köszönjük!

Alap adataid

Lakhelyed

Leírásod, amit érdemes tudni rólad:

Profilkép feltöltése

Profilkép:
Az Adatlapom szerkesztése menüpontban további képek adhatók a profilodhoz!

További jellemzőid


 Szavazás

Mi a véleményed megújult oldalunkról?


Hírlevél
Feliratkozom
Háttér választó