Szövetszaporulat arcon, A bőrelváltozások típusai

szövetszaporulat arcon

Egészségpénztárak Mik azok a véranyajegyek és miért alakulnak ki?

psoriasis management cks

A véranyajegy, más néven éranyajegy rubin naevus a bőr felületén, általában a törzsön, de akár az arcon, végtagokon megjelenő, enyhén kiemelkedő, általában élénkvörös, kékes-vörös, néhány milliméter átmérőjű elváltozás. Kialakulása a hajszálerek burjánzásának köszönhető.

Piros anyajegyek már születéskor jelen lehetnek testünkön, és később is kialakulhatnak, az életkor előre haladtával pedig méretük növekedhet.

A rubin naevusok kialakulásának oka lehet többek között a bőr öregedése, genetikai hajlam, vagy akár a különböző hormonhatások.

nyáron vörös foltok vannak a lábakon

Megelőzni sajnos nem lehet. Ez az anyajegy típus egy jóindulatú bőrjelenség, szerencsére rosszindulatúan nem fajul el. Miért érdemes kivizsgáltatni a véranyajegyeket?

melyik kenőcs jobb a pikkelysömör véleménye

Bejelentkezés Hogyan szövetszaporulat arcon el a véranyajegyek? A véranyajegyeket a kezelés során rádiófrekvenciás készülékkel koaguláljuk, azaz elzárjuk az ereket.

psoriasis vulgaris treatment

A rádiófrekvenciás kezelésnek köszönhetően az eljárás teljesen biztonságos és kíméletes. Nincs hegesedés, nem marad nyoma. Keressen minket bizalommal!

hogyan lehet gyógyítani a pikkelysömör népi módon

Lásd még